Open

Onderhoud Rolstoelbussen

Onderhoud en aanpassingen van rolstoelbussen

Carteam G&P Autotechniek

Betrouwbare partner

Bij Carteam G&P Autotechniek zijn wij de betrouwbare partner als het gaat om het onderhoud en aanpassingen van rolstoelbussen. We begrijpen hoe essentieel het is om uw rolstoelbus in optimale staat te houden, zodat u en uw passagiers veilig en comfortabel kunnen reizen. Onze monteurs zijn bekend met de complexiteit van rolstoelbussen en we begrijpen dat deze voertuigen specifieke aanpassingen hebben om de mobiliteit van rolstoelgebruikers te vergemakkelijken. Onze deskundige monteurs zijn getraind in het omgaan met deze aanpassingen en hebben de nodige kennis om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren.Of het nu gaat om het reguliere onderhoud van uw rolstoelbus, het verhelpen van technische problemen, het vervangen van onderdelen of het uitvoeren van specifieke aanpassingen, wij staan voor u klaar. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw rolstoelbus betrouwbaar blijft, zodat u met vol vertrouwen kunt reizen.

CONTACT

Efficiënt, nauwkeurig en snel

We streven ernaar om efficiënt te werken en ervoor te zorgen dat uw voertuig zo min mogelijk tijd buiten gebruik is. Ons team werkt nauwkeurig en snel, zodat uw rolstoelbus zo snel mogelijk weer de weg op kan.Naast onderhoud bieden we ook advies en begeleiding om te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot rolstoelbussen. We zijn op de hoogte van de vereisten en normen en kunnen u helpen om te voldoen aan de geldende voorschriften.Bij Carteam G&P Autotechniek begrijpen we hoe belangrijk uw rolstoelbus is en welke impact het heeft op uw dagelijks leven. We streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en uw rolstoelbus in optimale staat te houden.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam G&P Autotechniek
Auto onderhoud

Waarom Carteam G&P Autotechniek?

Bij Carteam G&P Autotechniek staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam G&P Autotechniek is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN