Open

ServiceBook

Servicebook: het online onderhoudsboekje van je auto.

Carteam G&P Autotechniek

Altijd online toegang tot je onderhoudshistorie.

De onderhoudshistorie van je auto is belangrijk voor het komende onderhoud, maar ook als je je auto wilt verkopen. Het onderhoudsboekje ligt vaak niet meer in de auto of is gebrekkig ingevuld. Carteam heeft het antwoord! Met het gebruik van Servicebook heb je op de Carteam website digitaal inzicht in de onderhoudshistorie van je auto. Ook kun je zien wanneer de volgende Apk-datum van je auto is of wanneer je pechhulp verloopt. Je regelt zelf je werkplaatsonderhoud door via Servicebook online een afspraak te maken.

Maak gratis een account aan.

Met het e-mailadres dat bekend is bij Carteam G&P Autotechniek kun je hier gratis een account aanmaken. Via dit account kun je eventueel ook meerdere auto’s, die in jouw bezit zijn, inzien. Met Servicebook heb je dus alle informatie over je auto('s) bij de hand.

Maak gratis een account aan

 

Hoe maak ik een account aan?

Via de onderstaande link kun je een PDF downloaden met alle informatie over hoe je een account aanmaakt voor ServiceBook.
Lukt het nog steeds niet? Stuur dan een mail naar support@carteam.nl.

PDF DOWNLOADEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam G&P Autotechniek?

Bij Carteam G&P Autotechniek staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam G&P Autotechniek is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN