Open

Distributieketting Vervangen

distributieketting vervangen bij Carteam G&P Autotechniek

Carteam G&P Autotechniek

Wanneer de distributieketting vervangen?

Een distributieketting is een alternatief voor de distributieriem. Zo’n distributieketting is in de regel duurzamer en onderhoudsarmer dan een riem. Hierdoor heb je minder vaak met onderhoud te maken. Toch kan het zijn dat de distributieketting versleten raakt, rekt of zelfs knapt. Dan is er onmiddellijk onderhoud nodig. Wacht je er te lang mee de distributieketting te laten vervangen? Dan kan het binnenwerk van de motor beschadigd raken. Gelukkig kunnen we bij Carteam G&P Autotechniek voordelig je distributieketting vervangen.

distributieketting vervangen bij Carteam G&P Autotechniek

Bij Carteam G&P Autotechniek hebben we de kennis en gereedschappen in huis om je distributieketting kundig te vervangen. Dat doen we volgens de fabrieksvoorschriften en voor een gunstig tarief. Daardoor ben je bij ons in Zoetermeer aan het juiste adres. Wacht niet te lang: gemiddeld moet de distributieketting tussen de 100.000 en 150.000 kilometer worden vervangen. Laat hem bij Carteam G&P Autotechniek regelmatig controleren op slijtage. Daarmee voorkom je schade.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam G&P Autotechniek
Auto onderhoud

Waarom Carteam G&P Autotechniek?

Bij Carteam G&P Autotechniek staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam G&P Autotechniek is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN