Open

Onderhoud campers en caravans

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD

Carteam G&P Autotechniek

CARAVAN EN CAMPER ONDERHOUD, GOED EN BETAALBAAR

Bij Carteam G&P Autotechniek staat een gedreven team voor u klaar om uw caravan, vouwwagen of camper goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam G&P Autotechniek is hét bedrijf voor het onderhoud van uw kampeerwagen.

AFSPRAAK MAKEN

CARAVAN ONDERHOUD BIJ Carteam G&P Autotechniek

  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in de werkplaats
  • Mogelijkheid: klaar terwijl u wacht
  • Voor alle caravan merken
  • Verlengde openingstijden
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gespecialiseerd in caravan onderhoud en caravan schadeherstel

AFSPRAAK MAKEN

Carteam G&P Autotechniek
Carteam G&P Autotechniek

DAAROM CARAVANONDERHOUD

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

AFSPRAAK MAKEN

TIJDIG ONDERHOUD

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Carteam G&P Autotechniek weet als geen ander, dat gebrek aan onderhoud leid: tot onnodige onveilige situaties en hoge reparatie kosten en bekorting van de levensduur.

Dus voorkom: verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam G&P Autotechniek
Auto onderhoud

Waarom Carteam G&P Autotechniek?

Bij Carteam G&P Autotechniek staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam G&P Autotechniek is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN